Hét FMIS binen onderwijs

FMIS Partnership Young Group en Axxerion voor onderwijsmarkt

Young Group en Axxerion hebben een samenwerking aangekondigd. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor onderwijsinstellingen om de kwaliteit van de facilitaire processen te ondersteunen en te verbeteren met een FMIS.


Young Group en Axxerion hebben een samenwerking aangekondigd. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor onderwijsinstellingen om de kwaliteit van de facilitaire processen te ondersteunen en te verbeteren met een Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS). 


Young Group is specialist in het optimaliseren en ondersteun van Facility, Huisvesting, Hospitality en bedrijfsvoering binnen het onderwijs. Axxerion is een Nederlandse leverancier van complete SaaS-oplossingen voor FMIS.

“Wij zijn onder de indruk van de professionaliteit en kennis van Young Group. Tijdens onze samenwerking merkten wij de toegevoegde waarde om onze expertises met elkaar te delen. Ook is er een goede klik tussen onze bedrijven. Kortom: we zijn heel blij met het intensiveren van onze samenwerkingen en zo de onderwijsmarkt nog beter te bedienen”,  vertelt Herman de Jongen CEO bij Axxerion.

foto-H-de-Jonge-en-Young-2-768x576


Lees hier meer inhoudelijke informatie over het Facilitair Management Informatie Systeem(FMIS) voor onderwijsinstellingen.