Young Group

Young Group is een facilitair dienstverlener van operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. Actief in facilitair management, coördinatie en uitvoering door met onze opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Young Group bestaat uit 3 divisies;

                                                                                                    SF transparant
School Facility
 biedt specialistische facilitaire ondersteuning en gaat samenwerking aan met scholen binnen het PO, VO en HO. School Facility is specialist in het optimaliseren en ondersteunen van de bedrijfsvoering binnen het onderwijs.
 
                                                                                                    YF transparant

Naast de onderwijsvisie van School Facility heeft de divisie Young Facility de focus op vastgoed. Young Facility biedt facilitaire dienstverlening die passend is bij de servicebehoefte van uw organisatie of VvE.

                                                                                                    YE transparant
Daarnaast biedt Young Event evenementen ondersteuning. Young Event is gespecialiseerd in Event Management en Event Coördinatie binnen bedrijven en onderwijsinstellingen. Gericht op regiepartnerschap met concreet resultaat.

Nationale Onderwijstentoonstelling 2019

Lees meer
School Facility geeft tijdens de NOT demonstraties over hét Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) voor het onderwijs.

Young Group viert 10 jaar faciliteren

Lees meer
Dit jaar viert Young Group haar 10-jarig jubileum!

FMIS Partnership Young Group en Axxerion voor onderwijsmarkt

Lees meer
Young Group en Axxerion hebben een samenwerking aangekondigd. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor onderwijsinstellingen om de kwaliteit van de facilitaire processen te ondersteunen en te verbeteren met een FMIS.

Waar zijn wij te vinden?

Kantoor Amsterdam
Scale Hub 5e Etage
De Entree 234
1101 EE, Amsterdam

Kantoor Alphen aan den Rijn
Ondernemingsweg 66S
2404 HN, Alphen aan den Rijn

  info@younggroup.nl 
 0172-745085

KvK nummer: 51960087