Facility Portal voor het onderwijs (FMIS)


Binnen de zorg en de zakelijke dienstverlening maakt een ruime meerderheid van de organisaties gebruik van een Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS), waar het zijn meerwaarde heeft bewezen. Binnen het onderwijs ligt dit aantal een stuk lager. Een gemiste kans, want ook onderwijsinstellingen hebben baat bij het beheersen van de ondersteunende processen. Het implementeren van een FMIS is de meest praktische en werkbare vorm van procesbeheersing ter verhoging van efficiency in planning en uitvoering.

Waarom een FMIS?

- Professionaliseringsslag
- Verhoging kwaliteitsbeleving
- Sturingsinformatie

Hét FMIS voor de onderwijsmarkt
School Facility heeft, in samenwerking met Axxerion, haar onderwijsexpertise ingezet om onderwijsinstellingen met haar Facility Portal te ondersteunen en de kwaliteit van de facilitaire processen te verbeteren. School Facility heeft, in overleg met schoolbesturen binnen het po en vo, een Facility Portal (FMIS) ontworpen en ingericht die compleet is afgestemd op de wensen van scholen en stichtingen. Dit houdt in dat de beschikbare modules en workflows direct zijn toegespitst op de bedrijfsvoering binnen het onderwijs, niets meer en niets minder.

De voordelen van het ‘Facility Portal’ (FMIS) van School Facility:

√ Volledig in de Cloud (SaaS)
√ Standaard ingericht voor scholen in het po en vo (gebruiksklaar)
√ Lagere implementatiekosten en zonder minimale afnameverplichting
√ Koppeling met bestaande software is mogelijk (bijv. EXACT, Magister etc.)
√ Compatible met alle mobile devices (desktop, tablet, telefoon etc.)


Wilt u meer weten over het Facility Portal (FMIS) van School Facility? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via 0721 74 50 85 of mail naar info@schoolfacility.nl.