huismeester

Goed huismeesterschap verhoogt de sociale cohesie en het maatschappelijk rendement voor bewoners en eigenaren. Maar wat maakt dan goed huismeesterschap? Young Facility heeft jarenlang ervaring met het leveren van huismeesterschap en gebouwbeheer voor Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties en bedrijfsverzamelgebouwen. Young Facility levert huismeesterdiensten die passen bij de cultuur en uitstraling voor een maximaal maatschappelijk rendement. Young Facility staat voor een verbindende, deskundige en gedreven organisatie waarbij flexibiliteit in de samenwerking met opdrachtgevers voorop staat. 


Een huismeester van Young Facility:  Dit betekent voor u:
● Wordt intern opgeleid ● Een gemotiveerde en vaardige huismeester
● Draagt professionele werkkleding ● Een representatieve huismeester
● Stelt de bewoner centraal ● Een plek waar mensen graag wonen of werken
● Heeft een buddysysteem ● Vertrouwde gezichten op locatie
● Bezit zowel technische als sociale vaardigheden ● Zowel een gebouwbeheerder als host
● Staat onder leiding van een ervaren Facilitair manager ● Diverse facilitaire expertise tot uw beschikkingCommunity portal

Communicatie is een belangrijke factor bij gastvrij en klantgericht huismeesterschap. Young Facility heeft vanuit haar praktijkervaring een online community portal ontwikkeld. De online community bestaat uit diverse modules en biedt bewoners de mogelijkheid om met elkaar in contact te treden via het prikbord. De huismeester kan via het mededelingenbord bewoners op de hoogte houden van relevante updates. Dit bevordert het saamhorigheidsgevoel en ontwikkelingen worden inzichtelijk voor bewoners. Daarnaast bevat het systeem handige tools zoals agenda, introductiefilmpje van de huismeester, chatfunctie met de huismeester, het huishoudelijk reglement en FAQ pagina.

Toegevoegde waarde Young Facility
Sociale cohesie, schoon en veiligheid zijn belangrijke factoren die de beleving van bewoners beïnvloeden. De toegevoegde waarde die Young Facility biedt is de focus op het sociale aspect van het huismeester zijn. Young Facility ontwikkelt huismeesterdiensten die passen bij de cultuur en gewenste uitstraling voor een maximaal maatschappelijk rendement.

Voordelen
√ Servicedesk met facilitaire expertise
√ Alle huismeesters zijn BHV en VCA gecertificeerd
√ Het buddy programma zorgt voor vaste vervanger
√ Het facilitair portal zorgt voor online rapportages en bewaking van meldingen
√ Young Facility zorgt voor een volledige ontzorging in uw dagelijks beheer 


De huismeester is het gezicht voor het gebouwbeheer bij de VvE’s, woningbouwcorporaties en bedrijfsverzamelgebouwen. Young Facility levert naast huismeesterdiensten ook volledig gebouwbeheer. Onze facility en huisvestingsmanagers zorgen dat uw gebouw in goede staat is en zorgen dat u altijd voldoet aan de laatste veiligheid en duurzaamheid standaarden.

Benieuwd hoe de huismeesters van Young Facility voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via 0172-745085 of via info@youngfacility.nl. Young Facility denkt graag met u mee.

Huisvesting


Voor vastgoed is een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) van belang. Een MJOP leidt tot beheersing van onderhoudskosten, doordat kosten op korte (en lange) termijn inzichtelijke worden gemaakt. U komt niet voor verrassingen te staan en er kan budget voor worden gereserveerd.

Young Facility verzorgt voor u:
Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP)
Bouwbegeleiding en calculaties
Advies en Projectmanagement
Facilitair ontwerp

Young Facility levert tevens volledig gebouwbeheer met uitvoering van dagelijks onderhoud. Onze facility en huisvestingsmanagers zorgen dat uw gebouw in goede staat is en zorgen dat u altijd voldoet aan de laatste standaarden omtrent duurzaamheid en veiligheid. De combinatie van onze huismeesters en de service voor uw gebouwbeheer zorgt ervoor dat u optimaal profiteert van onze korte lijnen en dienstverlening.

Met Young Facility haalt u de expertise in huis om te zorgen voor een goed fundament voor uw huisvesting.