Direct contact opnemen

DIENSTEN

Hospitality Management


Een grote glimlach en een vriendelijke ‘goedemorgen’ van de receptioniste. De schoonmaakster die nog even de wastafel droog maakt als u uw handen komt wassen. Of een projectmanager die niet in een ivoren toren zit, maar die weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Een belangrijke voorwaarde voor een inspirerende omgeving is hospitality. Met het trainen en detacheren van personeel dragen wij graag bij aan het creëren van een inspirerende omgeving binnen uw bedrijf.


Receptie- en ontvangstdiensten
‘Een eerste indruk maak je maar één keer’ en dat geldt ook voor uw bedrijf. Wilt u uw gasten warm onthalen, met representatieve en gastvrije medewerkers die altijd dat beetje extra geven? Dat willen wij ook. Young Facility maakt het mogelijk receptionistes, voor lange of korte termijn, te detacheren. Bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Daarnaast kunt u uw gehele receptie aan ons uitbesteden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Wij nemen uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen. 


Kijk voor de mogelijkheden bij Receptie- en ontvangstdiensten. 

Detacheren
Bent u op zoek naar projectmatige inzet van een facilitair professional? Dan helpt Young Facility u hierbij. We detacheren facilitair personeel op strategisch, tactisch en operationeel niveau.


Kijk voor de mogelijkheden bij Inzet Facilitair Personeel.

Facility Service Desk
Young Facility heeft in samenspraak met MKB een Facility Service Desk ontwikkeld. De Service Desk bestaat uit een team van professionals met ieder een eigen specialisatie, waardoor u als opdrachtgever ten alle tijden beschikt over de benodigde expertise, capaciteit en ervaring.


Naast dat de professionals over verschillende expertise beschikken, wordt de continuïteit gewaarborgd door flexibele inzet. Flexibele inzet is mogelijk doordat u via de Service Desk, indien nodig, een werknemer kan oproepen. Daarnaast vervult Young Facility de werkgeverstaken, dat voor uw bedrijf resulteert in reducering van de personeelskosten.