Facility Management


Onze professionals beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Dit zetten wij graag in om efficiënt facilitair management te bereiken. Voor advies of projectmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij overtreffen wij graag uw verwachtingen. School Facility werkt in verschillende mate samen met scholen en stichtingen, afhankelijk van de behoefte.

Integraal Facility Management
De facilitaire organisatie op scholen is veelomvattend en vraagt om expertise met betrekking tot diverse thema’s. Daarom biedt School Facility ondersteuning door integraal facility management. Integraal facilitair management is een optimale samenwerking tussen opdrachtgevers en School Facility voor lange termijn projecten. Dit houdt in dat gedurende een project een facilitair expert op locatie aanwezig is, bijvoorbeeld ter optimalisatie van interne processen, zodat u geen omkijken heeft naar de facilitaire zaken.

Facility Partnership
School Facility verzorgt het Facilitair Management op scholen en helpt de directie en bedrijfsvoering om tot een effectief en professioneel beleid te komen. Door de veelzijdigheid van Facility Management, biedt School Facility zowel management ondersteuning op locatie als op afstand, met inzet naar behoefte. Voor ondersteuning op afstand hebben wij een facilitaire backoffice ingericht met experts.

Facility Experts lidmaatschap
Het Facility Experts lidmaatschap biedt ideale ondersteuning voor het facilitair en huisvesting beheer van scholen van iedere grootte. Het lidmaatschap biedt u ondersteuning bij al uw facilitaire en huisvestingsvraagstukken. U houdt zelf de controle over de facilitaire zaken en profiteert op afroep van de kennis en ervaring van onze experts.