Direct contact opnemen

DIENSTEN

Facility Management


Onze professionals beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Dit zetten wij graag in om efficiënt facilitair management te bereiken. Bij de inkoop van diensten maken wij gebruik van het aanbod van zowel onze partners als van (aangedragen) derden. Dit uiteraard in goed overleg met de opdrachtgever. Voor advies of projectmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij overtreffen wij graag uw verwachtingen.

Lees: 'De toegevoegde waarde van FM in het onderwijs.'

Integraal Facility Management
De facilitaire organisatie op scholen is veelomvattend en vraagt om expertise met betrekking tot diverse thema’s. Daarom biedt School Facility ondersteuning door integraal facility management. Integraal facilitair management is een optimale samenwerking tussen opdrachtgevers en School Facility voor lange termijn projecten. Dit houdt in dat gedurende een project een facilitair expert op locatie aanwezig is, bijvoorbeeld ter optimalisatie van interne processen, zodat u geen omkijken heeft naar de facilitaire zaken.

Facility Partnership
School Facility verzorgt het Facilitair Management op scholen en helpt de directie en bedrijfsvoering om tot een effectief en professioneel beleid te komen. Door de veelzijdigheid van Facility Management, biedt School Facility zowel management ondersteuning op locatie als op afstand, met inzet naar behoefte. Voor ondersteuning op afstand hebben wij een facilitaire backoffice ingericht met experts.

Zie Facility Backoffice voor meer informatie.

Facility Experts lidmaatschap
Het Facility Experts lidmaatschap biedt ideale ondersteuning voor het facilitair en huisvesting beheer van scholen van iedere grootte. Het lidmaatschap biedt u ondersteuning bij al uw facilitaire en huisvestingsvraagstukken. U houdt zelf de controle over de facilitaire zaken en profiteert op afroep van de kennis en ervaring van onze experts. 

Zie Facility Lidmaatschap voor uitgebreide informatie.

Facility Flex Management
Heeft u extra handen nodig? Een facilitair coördinator nodig die zowel de planning, uitvoering als monitoring en evaluatie uit handen neemt? Dan bieden onze professionals op afroep de uitkomst. Naast projectmanagement en ondersteuning binnen de bedrijfsvoering op afroep is het mogelijk via School Facility tijdelijk management in te huren. Bij langdurige afwezigheid, situaties als zwangerschapsverlof of ziekte, biedt Interim Management de ideale oplossing. School Facility heeft professionals in dienst met diverse expertises binnen onderwijsinstellingen waardoor u verzekert bent van de juiste persoon op de juiste plaats.

Lees: 'Een kijkje achter de schermen in het onderwijs'

FMIS
School Facility is ervaren in de implementatie van Facilitair Management Informatie Systemen binnen onderwijsinstellingen. De invulling van deze FMIS is in overleg met schoolbesturen tot stand gekomen, dus afgestemd op de wensen en behoeften van onderwijsinstellingen. Dit FMIS geeft een actueel overzicht in de bedrijfsvoering, zodat het schoolbestuur tijdig kan anticiperen op afwijkingen en resultaten.

Zie FMIS voor meer informatie betreffende modules en implementatie.