ONZE KLANTEN


Young Facility werkt iedere dag aan het leveren van kwalitatief hoogstaande facilitaire dienstverlening voor haar klanten. Wij hebben veel verschillende type opdrachtgevers, iets wat ons vak juist interessant en leuk maakt want geen opdracht of opdrachtgever is hetzelfde. Facility Management is immers een veelzijdig vak.


Young Facility heeft in de afgelopen jaren verschillende opdrachten uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Stuk voor stuk opdrachten waar wij trots op zijn. Dit is slechts een greep uit ons portfolio. 

Veelzijdig in Facilitair, Huisvesting en Hospitality Management


Facilitair Management | Facility Management | Huisvestingsmanagement

Young Facility is gespecialiseerd in Facilitair en Huisvesting Management binnen vastgoed, woningcorporaties, VvE's, Zorg, Overheid en Stichtingen en Verenigingen. Met onze Facilitaire Dienstverlening ondersteunen wij Bedrijven in Facilitair Management met Facilitaire concepten. Wij gaan Samenwerkingen aan op basis van Regiepartnership, Flex Facility Service Management, Managing Agent, -Multi Services, Total Facility Management (TFM) en Interim Management en Integraal Facility Management. 

Outsourcing, Detacheren, Inhuren
Wij detacheren Huismeesters, Receptionistes, Handyman, Conciërges en verzorgen de Outsourcing en Uitbesteding van Huismeesterdiensten, Receptiediensten en Ontvangstdiensten onder de kernwoorden Gastvrij en Hostmanship. Bij het Inhuren Huismeester nemen wij alle zorgen van Aansturing, Administratie en Coördinatie uit handen. Wij gaan verder dan een uitzendbureau voor Huismeesters, Handyman en Receptioniste. Dus voor Huismeesterdiensten, Conciergediensten detacheren, Receptionistediensten Uitbesteden, Inhuren Huismeester, Concierge, Receptioniste, bent u bij Young Facility aan het juiste adres. VvE's, Woningscorporaties, Kantorencomplex, Verzamelgebouwen: Huismeester diensten door Young Facility. Flexibel detacheren, uitbesteden, inhuren. Huismeesterdiensten.

Randstad Gemeente Amsterdam, Alphen aan den Rijn
Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in Gemeenten in de Randstand. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Young Facility heeft een kantoor in Regio Amsterdam en Alphen aan den Rijn