Direct contact opnemen

DIENSTEN

Huisvesting Management


Met behulp van een strategisch huisvestingsplan brengen wij de behoeften in kaart. Onze doelen zijn het optimaliseren van de waarde, doorrekenen van investeringsbeslissingen en het onderkennen en reduceren van risico’s.

Wij zorgen voor een goede afstemming van rollen, taken en verantwoordelijkheden en duidelijke communicatie tussen afdelingen. Zowel externe aansturing en interne samenwerking zijn belangrijke elementen van huisvestingsmanagement.

Gebouwbeheer en Huisvesting
Voor bedrijven is een Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) van belang. Een MJOP, opgezet door Young Facility, leidt tot beheersing van onderhoudskosten doordat kosten op korte (en lange) termijn inzichtelijke worden gemaakt. Wij leveren ook volledig gebouwbeheer met uitvoering van dagelijks onderhoud. Met Young Facility haalt u de expertise in huis om te zorgen voor een goed fundament voor uw huisvesting.

Verhuismanagement
Zit uw bedrijf in een verhuizing of staat er een verhuizing op het programma? Dan staat u een flinke klus te wachten. Gelukkig weet Young Facility exact welke zaken bij een verhuizing van belang zijn. Voor zowel projectleiding, waarbij wij de gehele coördinatie uit handen nemen, als projectondersteuning, waarbij wij een paar extra handen in de coördinerende rol zijn, bent u bij ons aan het juiste adres.

De professionals van Young Facility hebben tevens brede ervaring met verhuismanagement binnen laboratoria, industriële- en zorgomgeving.