Direct contact opnemen

DIENSTEN

Facility Management


Elke bedrijf is uniek; met verschillende doelen, behoeften en randvoorwaarden. Young Facility stelt maatwerk boven best practice.

Young Facility biedt integrale facilitaire dienstverlening waarbij zij bedrijven ondersteunt in het beleid en de uitvoering betreffende procesmanagement, kwaliteitsmanagement, personeel, inkoop- en contractbeheer, onderhoud strategie en advies. Onze opdrachtgevers krijgen toegang tot onze Servicedesk voor het monitoren van de voortgang en (online) toegang tot de expertise van onze facilitair, huisvesting en hospitality professionals. Alles op maat.

Integraal Facilitair Management
De diensten die Young Facility aanbiedt hebben betrekking op het gehele facilitair vlak. Regie, mankracht, niveau en taak worden in overleg bepaalt waardoor u gegarandeerd bent van een organisatorisch verloop passend bij uw visie.

Regiepartnerschap
Bij integraal management is regiepartnerschap voor veel bedrijven wenselijk. Binnen een regiepartnerschap bepaalt u als opdrachtgever de visie en het beleid. Wij organiseren de uitvoering en aansturing op de wijze die aansluit bij uw wensen. Kortom, u bepaalt de koers.

Facility Flex Management
Heeft u in een specifieke situatie een coördinator nodig die zowel de planning, uitvoering als monitoring en evaluatie uit handen neemt? Dan bieden onze projectmanagers op afroep de uitkomst. Naast projectmanagement op afroep is het mogelijk via Young Facility tijdelijk management in te huren. Bij langdurige afwezigheid, situaties als zwangerschapsverlof of ziekte, biedt Interim Management de ideale oplossing. Young Facility heeft professionals in dienst met diverse expertises waardoor u verzekert bent van de juiste persoon op de juiste plaats. 

Facility Service
Young Facility ondersteunt organisaties in het management en de uitvoer van het facilitaire werk. Onze opdrachtgevers profiteren van een goed functionerende operationele dienstverlening. Young Facility zorgt ervoor dat uw facilitaire organisatie staat.