DIENSTEN


Young Facility biedt integrale dienstverlening op het gebied van facility, huisvesting en hospitality management met een focus op vastgoed. Bij Young Facility staan 3 punten centraal: 

- Kwaliteitsverbetering
- Efficiëntieverhoging
- Kostenbesparing

Young Facility verzorgt een
grondige inventarisatie van uw facilitaire zaken, zoals contracten, inkoopbeleid, personeel en processen op de werkvloer. Naast het doen van verbetervoorstellen, maken wij het mogelijk de uitvoering uit handen te nemen. Young Facility detacheert zowel operationeel facilitair personeel als professionals op het gebied van facilitair, huisvesting en hospitality.

Onze opdrachtgevers krijgen toegang tot onze
servicedesk voor het monitoren van de voortgang en (online) toegang tot de expertise van onze facilitair, huisvesting en hospitality professionals.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw facilitair beheer geheel of gedeeltelijk aan Young Facility uit te besteden.

Facilitaire Dienstverlening voor Bedrijven VvE's Woningcorporaties


Facilitair, Huisvesting en Hospitality Management

Young Facility is gespecialiseerd in Facilitaire Ondersteuning en Management binnen de Zakelijke Dienstverlening, Zorg, Overheid en Stichtingen en Verenigingen. Met onze drie pijlers: Facilitair, Huisvesting en Hospitality bieden wij Facilitaire Dienstverlening en Facilitair Management, Huisvestingsmanagement, Gebouwbeheer, Facility Services aan Bedrijven.

Facilitaire Dienstverlening
Zowel voor het Detacheren, Uitbesteden, Outsourcen van Operationeel Facilitaire Medewerkers als Ondersteuning in het Facilitair Management door onze Facilitaire Professionals bent u bij Young Facility aan het juiste adres.  Steeds vaker zijn wij regiepartner waarbij het Facility Management volledig of deels wordt Uitbesteed via een Outsourcing Traject. 

Facilitair Management | Facility Management | Huisvestingsmanagement
Young Facility is gespecialiseerd in Facilitair en Huisvesting Management binnen vastgoed, woningcorporaties, VvE's, Zorg, Overheid en Stichtingen en Verenigingen. Met onze Facilitaire Dienstverlening ondersteunen wij Bedrijven in Facilitair Management met Facilitaire concepten. Wij gaan Samenwerkingen aan op basis van Regiepartnership, Flex Facility Service Management, Managing Agent, -Multi Services, Total Facility Management (TFM) en Interim Management en Integraal Facility Management. 

Outsourcing, Detacheren, Inhuren
Wij detacheren Huismeesters, Receptionistes, Handyman, Conciërges en verzorgen de Outsourcing en Uitbesteding van Huismeesterdiensten, Receptiediensten en Ontvangstdiensten onder de kernwoorden Gastvrij en Hostmanship. Bij het Inhuren Huismeester nemen wij alle zorgen van Aansturing, Administratie en Coördinatie uit handen. Wij gaan verder dan een uitzendbureau voor Huismeesters, Conciërge, Handyman en Receptioniste. Voor Huismeesterdiensten, Conciergediensten detacheren, Receptionistediensten Uitbesteden, Inhuren Huismeester, Concierge, Receptioniste, bent u bij Young Facility aan het juiste adres.

Randstad Gemeente Amsterdam, Alphen aan den Rijn
Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in Gemeenten in de Randstand. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Young Facility heeft een kantoor in Regio Amsterdam en Alphen aan den Rijn. Facillitaire diensten in Nederland, Randstand, Gemeente Rotterdam Delft, Leiden, Alphen aan den Rijn en omgeving Amsterdam