DIENSTEN

Event Management


Heeft u behoefte aan een partner die uw idee om omzet in een evenement die aansluit bij de visie en strategie van uw onderwijsinstelling of bedrijf? Hierbij kunt u denken aan congressen, seminars, medewerkers bijeenkomsten en meetings.

Eén van onze specialisme is meeting design. De architectuur voor evenementen, meetings en congressen waarbij Young Event gebruik maakt van de laatste technologieën. Dit zorgt ervoor dat het doel van de meeting naar voren wordt gehaald en binnenkomt bij de klant en /of medewerkers.

U bepaalt de strategie en het beleid. Young Event draagt zorg dat beide doorvertaling vinden in uitvoering en het dagelijks handelen van medewerkers op zowel tactisch als operationeel niveau. Dit resulteert zich en een ultieme combinatie tussen alle uitvoerende afdelingen binnen uw organisatie. De kracht van Young Event is naast oog voor het proces, oog voor de menselijke kant binnen het facilitair management.

Young Event - Event Management


Young Event is de evenemententak van Young Group. Young Event is ondersteunend aan de facilitaire diensten die Young Group biedt onder Young Facility en School Facility.

Young event regiepartner bij evenementen. Richt zich op de regiepartnerschap voor evenementen voor bedrijven, onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten. Young Event positioneert zich als regie partner bij evenementen. Actief in Event Management en Event Coördinatie. 


Young Event is een evenementen bureau / Event Management en onderdeel van Young Group. Vanuit het kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn zijn wij actief in de organisatie, coördinatie en Ondersteuning evenementen binnen bedrijven en onderwijsinstellingen binnen het bo, hbo en universiteitten. Ons team heeft ervaring met diverse evenementen, zoals bedrijfsopeningen, bedrijfsfeest, borrel, event en meer. 

Randstad gemeente Amsterdam en Alphen aan den Rijn
Met ons enthousiaste team van Event Professionals ondersteunen wij vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Alphen aan de Rijn, in de organisatie van evenementen. Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in verschillende Gemeenten in de Randstad. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Ons kantoor ligt centraal in het Groene Hart en ons kantoor Amsterdam is centraal gelegen aan de snelweg A9 en A10.


 

www.younggroup.nl

www.schoolfacility.nl

www.youngfacility.nl 

www.youngevent.nl