DIENSTEN

Event Coördinatie


Het doel van Young Event als regiepartner is door middel van coördinatie en afstemming een sterke klantbeleving neer te zetten. Hierbij is te denken aan de samenkomst van idee en uitvoering waarbij Young Event de verantwoordelijkheid neemt voor de samenkomst van verschillende partijen en leveranciers ten tijden van evenementen. De perfecte aansluiting tussen tactisch en strategisch niveau en de coördinatie van de uitvoering van diensten.

Dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Voor de gehele organisatie van uw evenement (Event Management), dan wel voor het uit handen nemen van specifieke aspecten, is Young Event uw ideale partner. Maatwerk is onze kracht! 

Diensten
Naast dat Young Event op uw evenement geheel of gedeeltelijk kan coördineren, is het mogelijk specifieke tussendiensten uit te besteden, zoals catering, waarbij passende partijen worden gezocht.  

Young Event - Event Coordinatie


Young Event is de evenemententak van Young Group. Young Event is ondersteunend aan de facilitaire diensten die Young Group biedt onder Young Facility en School Facility. 

Young event regiepartner bij evenementen. Richt zich op de regiepartnerschap voor evenementen voor bedrijven, onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten. Young Event positioneert zich als regie partner bij evenementen. Actief in Event Management en Event Coördinatie. 


Young Event is een evenementen bureau / Event Management en onderdeel van Young Group. Vanuit het kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn zijn wij actief in de organisatie, coördinatie en Ondersteuning evenementen binnen bedrijven en onderwijsinstellingen binnen het bo, hbo en universiteitten. Ons team heeft ervaring met diverse evenementen, zoals bedrijfsopeningen, bedrijfsfeest, borrel, event en meer. 

Randstad gemeente Amsterdam en Alphen aan den Rijn
Met ons enthousiaste team van Event Professionals ondersteunen wij vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Alphen aan de Rijn, in de organisatie van evenementen. Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in verschillende Gemeenten in de Randstad. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Ons kantoor ligt centraal in het Groene Hart en ons kantoor Amsterdam is centraal gelegen aan de snelweg A9 en A10.

www.younggroup.nl

www.schoolfacility.nl

www.youngfacility.nl

www.youngevent.nl