DIENSTEN

AV beheer


Bij evenementen is het audiovisueel overdragen van informatie onderdeel van elke organisatie en onderwijsinstelling.

Young Event biedt ondersteuning in coördinatie en uitvoering op audiovisueel vlak bij evenementen voor bedrijven en onderwijsinstellingen binnen met mbo, hbo en universiteiten. Young Event draagt zorg dat het evenement klaarstaat zodra de gasten, medewerkers, studenten op locatie verschijnen en bouwen het evenement na afloop zo snel mogelijk weer af zodat de locatie netjes achter blijft.

Wij hebben zowel getrainde medewerkers op het gebied van beeld, licht en geluid. Onze medewerkers zijn sociaal en vriendelijk, de perfecte helpende hand.Materialen
Naast dat Young Event op audiovisueel gebied uw evenement geheel of gedeeltelijk kan faciliteren, is het mogelijk materialen en andere benodigdheden te leveren.

Young Event - AV beheer


Young Event is de evenemententak van Young Group. Young Event is ondersteunend aan de facilitaire diensten die Young Group biedt onder Young Facility en School Facility. 

Young event regiepartner bij evenementen. Richt zich op de regiepartnerschap voor evenementen voor bedrijven, onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten. Young Event positioneert zich als regie partner bij evenementen. Actief in Event Management en Event Coördinatie. 


Young Event is een evenementen bureau / Event Management en onderdeel van Young Group. Vanuit het kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn zijn wij actief in de organisatie, coördinatie en Ondersteuning evenementen binnen bedrijven en onderwijsinstellingen binnen het bo, hbo en universiteitten. Ons team heeft ervaring met diverse evenementen, zoals bedrijfsopeningen, bedrijfsfeest, borrel, event en meer. 

Randstad gemeente Amsterdam en Alphen aan den Rijn
Met ons enthousiaste team van Event Professionals ondersteunen wij vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Alphen aan de Rijn, in de organisatie van evenementen. Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in verschillende Gemeenten in de Randstad. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Ons kantoor ligt centraal in het Groene Hart en ons kantoor Amsterdam is centraal gelegen aan de snelweg A9 en A10.

www.younggroup.nl

www.youngfacility.nl

www.schoolfacility.nl

www.youngevent.nl