DIENSTEN


Young Event is actief als regiepartner in Event Management, coördinatie en uitvoering door met onze opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Ontzorging bij evenementen van onderwijsinstellingen en bedrijven door een efficiënte coördinatie en een toekomstgericht aanpak. Het resultaat is het beste rendement voor uw organisatie of onderwijsinstelling dat zich vertaalt in tijd en kosten.

Young Event biedt met het regiepartnerschap ondersteuning door het goed op elkaar afstemmen van de facilitaire diensten en zodoende het beste rendement te behalen. Binnen een regiepartnerschap bepaalt u als opdrachtgever de visie en het beleid. Wij coördineren de uitvoering en aansturing op de wijze die aansluit bij uw wensen.

 

Kortom, u bepaalt de koers.

Young Event - Regiepartner evenementen


Young Event is de evenemententak van Young Group. Young Event is ondersteunend aan de facilitaire diensten die Young Group biedt onder Young Facility en School Facility. 

Young event regiepartner bij evenementen. Richt zich op de regiepartnerschap voor evenementen voor bedrijven, onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten. Young Event positioneert zich als regie partner bij evenementen. Actief in Event Management en Event Coördinatie. 

Young Event is een evenementen bureau / Event Management en onderdeel van Young Group. Vanuit het kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn zijn wij actief in de organisatie, coördinatie en Ondersteuning van uw (bedrijfs-)evenement. Ons team heeft ervaring met diverse evenementen, zoals bedrijfsopeningen, bedrijfsfeest, borrel, event en meer. 


Randstad gemeente Amsterdam en Alphen aan den Rijn
Met ons enthousiaste team van Event Professionals ondersteunen wij vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Alphen aan de Rijn, in de organisatie van evenementen. Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in verschillende Gemeenten in de Randstad. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Ons kantoor ligt centraal in het Groene Hart en ons kantoor Amsterdam is centraal gelegen aan de snelweg A9 en A10.


Een evenement of opening waarbij u ondersteuning kunt gebruiken in de uitvoering, de organisatie of tijdens het evenement/opening/bedrijfsfeest? Voor de gehele organisatie van uw evenement, party, bedrijfsfeest, feestelijke opening en andere events, dan wel voor het uit handen nemen van specifieke aspecten, Young Event is uw ideale partner. Maatwerk is onze kracht! 


Young Event levert maatwerk op het gebied van Evenementen, Meetings, Openingen, Borrel. Denk hierbij aan het gedeeltelijk of geheel uit handen nemen van de organisatie tot aan het leveren van personeel en technicus.  

Meeting Design voor uw organisatie
Van uw overleg, vergadering, meeting, bijeenkomst een geïnspireerde omgeving maken? Dan bent u bij Young Event aan het juist adres. Voor uw meeting, vergadering overleg, bijeenkomst zorgen wij dat u een streepje voor staat. Een professionele uitstraling maakt een wereld van verschil. 

andstad. Alphen aan den Rijn, Den Haag, Nieuwkoop, Zoetermeer, Hilversum, Utrecht, Amstelveen, Delft, Amsterdam, Leiden.