Young Event

& dit is wat we doen... als de besten


Young Event is gespecialiseerd in het management en de coördinatie van evenementen voor bedrijven en onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten. Gericht op full service dienstverlening met concreet resultaat.

Young Event is onderscheidend doordat zij zich hoofdzakelijk focust op de juiste coördinatie van diensten voor, tijdens en na uw evenement. Young Event is een regiepartner die compleet ontzorgt. 

School Facility biedt met haar no-nonsense mentaliteit facilitaire dienstverlening op het meest integrale vlak voor scholen

Young Facility biedt met haar no-nonsense mentaliteit facilitaire dienstverlening op het meest integrale vlak in Nederland

Young Event is er voor de coördinatie van evenementen binnen bedrijven en onderwijsinstellingen. Een regiepartner met concreet resultaat!

Young Event - Coordinatie en ondersteuning evenementen


Young Event is de evenemententak van Young Group. Young Event is ondersteunend aan de facilitaire diensten die Young Group biedt onder Young Facility en School Facility.

Young event regiepartner bij evenementen. Richt zich op de regiepartnerschap voor evenementen voor bedrijven, onderwijsinstellingen binnen het mbo, hbo en universiteiten. Young Event positioneert zich als regie partner bij evenementen. Actief in Event Management en Event Coördinatie. 

Young Event is een evenementen bureau / Event Management en onderdeel van Young Group. Vanuit het kantoor in Amsterdam en Alphen aan den Rijn zijn wij actief in de organisatie, coördinatie en Ondersteuning van uw (bedrijfs-)evenement. Ons team heeft ervaring met diverse evenementen, zoals bedrijfsopeningen, bedrijfsfeest, borrel, event en meer. 


Randstad gemeente Amsterdam en Alphen aan den Rijn
Met ons enthousiaste team van Event Professionals ondersteunen wij vanuit ons kantoor in de Gemeente Amsterdam en Gemeente Alphen aan de Rijn, in de organisatie van evenementen. Wij zijn actief in heel Nederland, voornamelijk in verschillende Gemeenten in de Randstad. Delft, Leiden, Amsterdam Alphen aan den Rijn. Ons kantoor ligt centraal in het Groene Hart en ons kantoor Amsterdam is centraal gelegen aan de snelweg A9 en A10.

www.younggroup.nl

www.youngfacility.nl

www.younggroup.nl

www.schoolfacility.nl