ONZE KLANTEN

Wellantcollege


Facility management binnen de verschillende locaties van Wellantcollege.

Wellantcollege is een toonaangevende en professionele onderwijsinstelling met 27 vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden-Nederland. Wellantcollege biedt VMBO-onderwijs en Mbo-opleidingen.

Opdracht
Binnen vijf van de 27 vestigingen biedt School Facility ter plaatse facilitaire ondersteuning en management in de rol van teamleider facilitaire zaken.

Werkzaamheden
- Facilitaire zaken in voortgang houden en facilitaire zaken oppakken met betrekking tot gebouw-gebonden installaties (op diverse niveaus met medewerkers en leveranciers);

- Leidinggeven (onder meer begeleiden re-integratie, voortgangs- en evaluatie gesprekken en voorzitten van werkoverleg, conflictbemiddeling/coaching, mutaties bijhouden en volgen);
- Begeleiding omzetting schoonmaakactiviteiten op drie locaties;
- Contractmanagement (evaluatie, optimalisatie, implementatie, voortgang bewaken);
- Budgetbewaking (aanvragen bespreken en beoordelen);
- Oppakken van Arbo-gerelateerde zaken;
- Verzorgen communicatie over lopende zaken en veranderingen richting de locaties.

Resultaat
- Succesvolle omzetting schoonmaakactiviteiten op drie locaties;
- Teamontwikkelingen facilitair personeel;
- Ontzorging van de facilitaire operationele zaken. 


Toegevoegde waarde School Facility

School Facility denkt mee met onderwijsinstellingen over de toekomst van hun organisatie in de hele breedte van het facilitaire spectrum. Onderwijs Ondersteunende Praktijken zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Wellantcollege is de grootste groene onderwijsorganisatie van de Randstad. Kortom, een samenwerking om trots op te zijn!