ONZE KLANTEN

Stichting ZAAM


Inhuur Onderwijs Ondersteunend Personeel bij Stichting ZAAM. Stichting ZAAM is een scholengroep van 24 scholen binnen het Voortgezet Onderwijs in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.

Opdracht
Stichting ZAAM heeft sinds 2013 een samenwerkingsovereenkomst met School Facility voor de flexibele inzet van Onderwijs Ondersteunend Personeel tot en met schaal 9. 

Werkzaamheden
- Meedenken/adviseren over huidige en toekomstige bezetting;

- Informeren met betrekking tot marktbewegingen binnen het onderwijs;
- Werving en selectie van het OOP;
- Administratieve en financiële afhandeling met betrekking tot het OOP.

Resultaat
- Inmiddels werken er diverse facility professionals van School Facility bij Stichting ZAAM. School Facility levert onder meer professionals voor de coördinatie van de facilitaire dienst, de HR projectafdeling, conciërges, receptie medewerkers en studiebegeleiding.

- Ontzorging op het gebied van de werving en selectie en administratieve en financiële afhandeling van het OOP.

Toegevoegde waarde School Facility
De specialistische positie van School Facility leidt tot een brede kandidaten pool met kandidaten die ervaring hebben in het onderwijs. Naast het voorzien van het OOP, adviseert School Facility onderwijsinstellingen in facilitaire vraagstukken.

Helma Sjamaar, manager personeelszaken van de Stichting ZAAM, zegt het volgende met betrekking tot de samenwerking met School Facility:

“School Facility luistert goed naar onze wensen, werkt snel en biedt goede kandidaten.”

Daar is School Facility uiteraard trots op! 

Voor inhoudelijke informatie over de werkwijze van School Facility kunt u terecht bij onze diensten; Facility Management, Hospitality Management en Onderwijsondersteuning.