Huisvesting Management


Gebouwbeheer en Huisvesting
School Facility is gespecialiseerd in gebouwbeheer en huisvesting. Wij hebben getrainde gebouwbeheerders binnen onderwijsinstellingen op het gebied van projectmanagement, conditiemeting en planmatig onderhoud. Daarnaast beschikken wij over actuele kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid, energiebesparende maatregelen en het beheren, controleren en beoordelen van onderhoudswerkzaamheden.

(Europese) aanbestedingen
Door de decentralisatie, die vanaf begin 2015 van toepassing is voor het gehele onderwijs, ligt de verantwoordelijkheid voor de bestedingen van het buitenonderhoud van de huisvesting bij de school. Onderwijsinstellingen zijn verplicht om diensten boven de € 221.000 in te kopen via een Europese aanbesteding. School Facility biedt scholen en stichtingen hierbij ondersteuning. School Facility biedt advies in (Europese) aanbestedingstrajecten van scholen en bedrijven en kan ook het complete aanbestedingstraject voor u uitvoeren.

Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)
Daarnaast is het van belang om een overzichtelijke Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) vast te leggen. Dit voorkomt verrassingen doordat er budget voor kan worden gereserveerd. Met School Facility haalt u de expertise in huis om te zorgen voor een goed fundament voor uw huisvesting. 

School Facility verzorgt voor u:
▪ Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)
▪ Bouwbegeleiding en calculaties
▪ Advies en Projectmanagement
▪ Facilitair ontwerp

Lees: 'School Facility voor een gezond en duurzaam schoolgebouw.'

Verhuismanagement
Staat uw onderwijsinstelling een verhuizing naar nieuwbouw te wachten? Of een grote interne verhuizing? Dan biedt School Facility professionals om uw verbouwing of verhuizing te begeleiden. Voor zowel projectleiding, waarbij wij de gehele coördinatie uit handen nemen, als projectondersteuning, waarbij wij een paar extra handen in de coördinerende rol zijn, bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees: 'Benchmark facilitaire kosten & Nieuwbouw: het moment om op kosten te sturen.'

School Facility heeft veel ervaring met verhuismanagement binnen laboratoria, industriële- en zorgomgeving. Juist omdat dit projecten betreffen die een speciale aanpak vereisen, heeft School Facility zich er op toegelegd specialisten te trainen zodat uw verhuizingsproject zeker is van een goede organisatie van planning tot oplevering.

Een duurzaam schoolgebouw passend bij uw visie!