Hospitality management


Als onderwijsinstelling is het uitstralen van de onderwijsvisie van belang en dat begint direct bij binnenkomst. School Facility biedt hospitality Management die aansluit bij uw visie doordat wij observeren en de dialoog aangaan, want geen onderwijsinstelling is hetzelfde.

Receptie- en ontvangstdiensten

School Facility maakt het mogelijk receptionistes, voor lange of korte termijn, te detacheren. Bijvoorbeeld bij ziekte of uitval. Daarnaast kunt u uw gehele receptie aan ons uitbesteden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de constante bezetting van de receptie, uiteraard met vaste gezichten. Wij nemen uw zorgen rondom roostering en aansturing uit handen. 

Conciërgediensten

Conciërges moeten veelzijdig zijn. Zij zijn immers niet alleen verantwoordelijk voor de praktische zaken als klein onderhoud en toezicht in het gebouw. De conciërge is het gezicht van de school. School Facility begrijpt dit en stelt hoge eisen aan haar conciërges. Onze conciërges worden intern opgeleid en ontwikkelen zodoende hun sociale en technische vaardigheden optimaal. Op deze manier bent u verzekert van een representatieve conciërge die uw onderwijsinstellingen van kwalitatief hoogstaande ondersteuning voorziet. 

Detacheren

Bent u op zoek naar projectmatige inzet van een huisvesting professional? Dan helpt School Facility u hierbij. We detacheren huisvesting en facilitair personeel op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

TOP Krachten

Onze TOP Krachten zijn uw flexibele schil voor het Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP). Direct inzetbaar voor o.a. vervanging bij: ziekte, (zwangerschap)verlof, piekmomenten of voor permanente bezetting.

School Facility heeft zowel operationeel- als staf personeel in dienst en biedt zo flexibele ondersteuning op de werkvloer als op het bedrijfsbureau. U bent dus geen tijd kwijt aan administratieve taken, maar beschikt direct over flexibele en ervaren krachten.

Facility portal

School Facility heeft op basis van nauw overleg met schoolbestuurders een facilitair management informatie systeem ontwikkeld waarbij het creëren van inzicht en overzicht kernwoorden zijn. Het portal zorgt voor werkorders voor conciërges, schoonmaak, catering en andere ondersteunende diensten, signaleert afwijkingen in de gemaakte (contract) afspraken zodat tijdig kan worden bijgestuurd. Het facilitair portal biedt bondige en krachtige rapportagemogelijkheden die als input kunnen dienen voor leverancier- en/of werkoverleg. Tot slot biedt het FMIS goede management informatie over de materiële begroting voor het MT.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

info@younggroup.nl 
0172-745085