Event Management

EVENT MANAGEMENT


Heeft u behoefte aan een partner die uw idee om omzet in een evenement die aansluit bij de visie en strategie van uw onderwijsinstelling? Hierbij kunt u denken aan congressen, seminars, medewerkers bijeenkomsten en meetings. Eén van onze specialisme is meeting design. De architectuur voor evenementen, meetings en congressen waarbij Young Event gebruik maakt van de laatste technologieën. 

U bepaalt de strategie en het beleid. Young Event draagt zorg dat beide vertaling vinden in uitvoering en het dagelijks handelen van medewerkers op zowel tactisch als operationeel niveau. Dit resulteert zich en een ultieme combinatie tussen alle uitvoerende afdelingen binnen uw organisatie. De kracht van School Facility is naast oog voor het proces, oog voor de menselijke kant binnen het facilitair management.


EVENT COÖRDINATIE

Het doel van Young Event als regiepartner is door middel van coördinatie en afstemming een sterke klantbeleving neer te zetten. Hierbij is te denken aan de samenkomst van idee en uitvoering waarbij Young Event de verantwoordelijkheid neemt voor de samenkomst van verschillende partijen en leveranciers ten tijden van evenementen. De perfecte aansluiting tussen tactisch en strategisch niveau en de coördinatie van de uitvoering van diensten.


Voor de gehele organisatie van uw evenement, dan wel voor het uit handen nemen van specifieke aspecten, is Young Event uw ideale partner. Maatwerk is onze kracht! 

AV BEHEER

Bij evenementen is het audiovisueel overdragen van informatie onderdeel van elke organisatie en onderwijsinstelling.

School Facility biedt ondersteuning in coördinatie en uitvoering op audiovisueel vlak bij evenementen voor bedrijven en onderwijsinstellingen binnen het vo, mbo, hbo en universiteiten. School Facility draagt zorg dat het evenement klaarstaat zodra de gasten, medewerkers, studenten op locatie verschijnen en bouwen het evenement na afloop zo snel mogelijk weer af zodat de locatie netjes achter blijft.

Wij hebben zowel getrainde medewerkers op het gebied van beeld, licht en geluid. Onze medewerkers zijn sociaal en vriendelijk, de perfecte helpende hand.


MATERIALEN

Naast dat Young Event op audiovisueel gebied uw evenement geheel of gedeeltelijk kan faciliteren, is het mogelijk materialen en andere benodigdheden te leveren.