Direct contact opnemen

DIENSTEN

Huisvesting Management


Gebouwbeheer en Huisvesting
School Facility is gespecialiseerd in gebouwbeheer en huisvesting. Wij hebben getrainde gebouwbeheerders binnen onderwijsinstellingen op het gebied van projectmanagement, conditiemeting en planmatig onderhoud. Daarnaast beschikken wij over actuele kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot brandveiligheid, energiebesparende maatregelen en het beheren, controleren en beoordelen van onderhoudswerkzaamheden.

(Europese) aanbestedingen
Door de decentralisatie, die vanaf begin 2015 van toepassing is voor het gehele onderwijs, ligt de verantwoordelijkheid voor de bestedingen van het buitenonderhoud van de huisvesting bij de school. Onderwijsinstellingen zijn verplicht om diensten boven de € 221.000 in te kopen via een Europese aanbesteding. School Facility biedt scholen en stichtingen hierbij ondersteuning. School Facility biedt advies in (Europese) aanbestedingstrajecten van scholen en bedrijven en kan ook het complete aanbestedingstraject voor u uitvoeren.

Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)
Daarnaast is het van belang om een overzichtelijke Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) vast te leggen. Dit voorkomt verrassingen doordat er budget voor kan worden gereserveerd. Met School Facility haalt u de expertise in huis om te zorgen voor een goed fundament voor uw huisvesting. 

School Facility verzorgt voor u:
▪ Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)
▪ Bouwbegeleiding en calculaties
▪ Advies en Projectmanagement
▪ Facilitair ontwerp