Cases

Groene Hart Leerpark - Young Group
School Facility

Groene Hart Leerpark

In 2018 is de bouw van de nieuwbouwlocatie van het Groene Hart Leerpark gestart. In mei 2020 is het gebouw overgedragen aan SCOPE scholengroep. Vanaf september 2020 krijgen de leerlingen les in het prachtige nieuwe schoolgebouw. Hier wordt het vmbo-onderwijs met praktijk- en theorievakken gegeven. Daarnaast hebben alle ondersteunende diensten van SCOPE scholengroep een onderkomen in dit gebouw.

Ashram College Nieuwkoop - Young Group
School Facility

Ashram College Nieuwkoop

Het begeleiden van de inkooptrajecten van inventaris voor de nieuwbouw en het begeleiden van de voorbereidingen van de verhuizing en coördinatie op de inhuizing.

Groene Hart TopMavo - Young Group
School Facility

Groene Hart TopMavo

Projectmanagement bij de inkoop, inrichting, inhuizing, verhuizing en nazorg voor het nieuwbouwpand van het Groene Hart Topmavo in Alphen aan den Rijn.

Stichting Carmelcollege - Young Group
School Facility

Stichting Carmelcollege

Inhuur Onderwijs Ondersteunend Personeel bij Stichting Carmelcollege. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.

Comenius Lyceum - Young Group
School Facility

Comenius Lyceum

School Facility is voor het Comenius Lyceum van begin tot eind van het nieuwbouw project verantwoordelijk geweest voor bouw, inrichting, ICT, verhuizing en ontmanteling.

Stichting Katholiek Basisonderwijs - Young Group
School Facility

Stichting Katholiek Basisonderwijs

FMIS implementatie ten behoeve van het MJOP. Het SKBA is een organisatie van zes katholieke basisscholen met in totaal zeven vestigingen verspreid over Alphen aan den Rijn.

Stichting ZAAM - Young Group
School Facility

Stichting ZAAM

Inhuur Onderwijs Ondersteunend Personeel bij Stichting ZAAM. Stichting ZAAM is een scholengroep van 24 scholen binnen het Voortgezet Onderwijs in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam.

TU Delft II - Young Group
School Facility

TU Delft II

Managing Agent Facility Management voor de faculteit TNW bestaande uit 8 gebouwen met daarin afdelingen van faculteit.

TU Delft I - Young Group
School Facility

TU Delft I

Projectmanagement bij de inrichting, inhuizing, verhuizing en nazorg ingebruikname bij de Faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW). Vier universiteitsgebouwen verhuisd naar één nieuwe locatie in Delft.