2e FD Gazellen award

Young Group voor het 2e jaar op rij FD Gazelle!

Wij zijn trots mede te delen dat Young Group wederom behoort tot de snelst groeiende...
‘Een mooie mijlpaal voor Young Group. Ook in 2017 zijn we een FD Gazelle en behoren we tot de snelst groeiende bedrijven. Iets waar we als team elke dag een grote bijdrage aan leveren.’, aldus Bart de Jong, oprichter en directeur van Young Group.


Het is mooi om te zien dat Young Group over de jaren een stabiele groei laat zien. Het is een bevestiging dat we mede door de veranderingen die het afgelopen jaar in de organisatie zijn geïmplementeerd de juiste focus hebben!

De prijsuitreiking van de FD Gazellen Award 2017 vindt plaats op 14 november in Leiden.

Over FD Gazellen
De FD Gazellen Award is een initiatief van Het Financieele Dagblad. De FD Gazellen Award is een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ieder jaar selecteert het FD per provincie de bedrijven met de snelste omzetgroei, zij dingen mee naar de landelijke hoofdprijs. 

Over Young Group
Young Group biedt met haar no-nonsense mentaliteit facilitaire dienstverlening aan op het meest integrale vlak. Young Group gaat samenwerking aan met zowel profit als non-profit organisaties, hoofdzakelijk binnen de markten vastgoed en onderwijs.

Young Group is actief in facilitaire uitvoering, coördinatie en management door met onze opdrachtgevers, naast de dagelijkse praktijk, mee te denken over de toekomst van hun organisatie. Sinds de oprichting in 2008 is Young Group uitgegroeid tot een succesvol facilitair dienstverlener. 

Meer informatie
Wilt u meer weten over de toekomstgerichte werkwijze van Young Group? Of wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.