Benchmark Facilitair

Foto's en video's

School Facility viert 5de editie Benchmark Facilitaire Kosten in het Onderwijs!

Het is eindelijk weer zover! De inschrijving voor de Benchmark Facilitaire Kosten is van start gegaan. Deelnemen doet u hier!

Het is eindelijk weer zover! De inschrijving voor de Benchmark Facilitaire Kosten is van start gegaan.

Afgelopen jaren heeft School Facility zich met de benchmark Facilitair Kosten ingezet om scholen binnen het primair en voortgezet onderwijs inzicht te geven in hun kosten omtrent Facilitair en Huisvesting.

Trends en stuurinformatie
De jaarlijkse benchmark Facilitaire kosten van School Facility voorziet onderwijsinstellingen van handvatten door het monitoren van trends en door de mogelijkheid te bieden van het vergelijken en bespreken van stuurinformatie. Met als doel de professionele facilitaire organisatie naadloos aan te laten sluiten op het primaire onderwijs proces. De uitkomsten van de benchmark zijn interessant aanduidend voor het rechtvaardigen dan wel bijstellen van het huidige facilitaire beleid op het gebied van onder andere contracten, inkoop, schoonmaak, onderhoud, energie en formatieplaatsen.

Naast dat School Facility persoonlijk bij de deelnemende scholen de rapportage komt bespreken, wordt ieder jaar een bijeenkomst, het rondetafelgesprek, georganiseerd. Dit biedt scholen onderling de mogelijkheid om ervaring en kennis te delen en zodoende de resultaten om te zetten naar concrete acties.

Wat kunt u verwachten:
- Een rapport waarin de kosten van uw school worden afgewogen tegen kengetallen;
- Inzichten en sturingsinformatie;
- Een uitnodiging voor het rondetafelgesprek;
- Kans op één van de vijf gratis Facilitaire Scans voor uw school;
- Geen factuur, want deelname aan de benchmark is geheel kosteloos.

Win: Gratis facilitaire Scan
Dit jaar houdt School Facility voor de 5de keer de Benchmark Facilitaire Kosten in het Onderwijs. Dat moet gevierd worden! Vanwege deze 5e editie geeft School Facility 5x een gratis Facilitaire Scan weg onder de deelnemers. Daar hoeft u niets extra’s voor te doen! Meedoen kan via de website schoolfacility.nl/Benchmark.

School Facility
School Facility richt zich enkel op de onderwijssector. School Facility is de specialistische tak van Young Group met jarenlange ervaring en kennis binnen het onderwijs. School Facility is gericht op het optimaliseren en ondersteunen van de bedrijfsvoering. School Facility levert facilitair, huisvesting en hospitality advies en ondersteuning van operationeel tot strategisch niveau, zodat onderwijsinstellingen zich kunnen focussen op de kernactiviteit; het onderwijs.

Voor deelname aan de Benchmark Facilitaire Kosten in het onderwijs klik hier.