Kernwaarden

Verbindend
Zowel medewerkers als opdrachtgevers kunnen bij Young Group korte lijnen en vaste contactpersonen verwachten. We hebben vertrouwen in elkaars kunnen. Young Group is een hechte community waarin continue ontwikkeling en leren centraal staan, zodat de opdrachtgever en medewerker maximaal kan profiteren van alle kennis die Young Group in huis heeft.


Deskundig
Young Group is de sparringpartner die meegroeit door naast de dagelijkse praktijk mee te denken over de toekomst. Met een toekomstgerichte aanpak zetten wij onze expertise in om bedrijfsvoering te optimaliseren. Young Group beschikt over een landelijk netwerk van facilitaire professionals en opdrachtgevers. Young Group heeft zich ten doel gesteld om kennisleider te zijn met specialisme binnen het onderwijs en vastgoed.


Gedreven
Gedrevenheid is een belangrijke pijler in de werving en selectie van medewerkers en in het maatwerk dat Young Group haar opdrachtgevers biedt. Met een hoge mate van pro-activiteit en flexibiliteit maken wij van elk project een succes. Young Group legt de lat dagelijks hoger door zich continu te ontwikkelen op het gebied van innovatie, procesoptimalisatie en kwaliteit.