over yg

Young Group is in 2008 opgericht door Bart de Jong en bestaat uit een hecht en ervaren team. Door de jarenlange ervaring met scholengemeenschappen, vastgoed en bedrijven bezit Young Group, met de samenstelling van haar team, verschillende expertise gebieden binnen het facilitaire veld.

De laatste jaren is Young Group flink gegroeid. Met als resultaat dat we door heel Nederland bij verschillende scholengemeenschappen, VvE’s, woningcorporaties en bedrijven het facilitair beheer uit handen nemen. Daarnaast adviseren wij dagelijks een groot aantal relaties op facilitair gebied. 

Young Group weet zich te onderscheiden door flexibel te zijn en goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Een duurzame en prettige samenwerking is het resultaat. Door het leveren van maatwerk en het streven naar vernieuwing blijven wij onze opdrachtgevers trouw in de samenwerking en zien wij kansen voor groei als bedrijf in kwaliteit en omvang.

Young Group maakt zich elke dag hard om het hoge serviceniveau vast te houden, zo niet te verbeteren. Met ons jonge, ambitieuze team zijn we niet bang om te leren en gaan wij graag uitdagingen aan. Wij zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om onze klanten positief te verbazen. Dat is onze kracht!

kernwaarden

verbindend

deskundig Gedreven


Verbindend


Deskundig


Gedreven

Zowel medewerkers als opdrachtgevers kunnen bij Young Group korte lijnen en vaste contactpersonen verwachten. We hebben vertrouwen in elkaars kunnen. Young Group is een hechte community waarin continue ontwikkeling en leren centraal staan, zodat de opdrachtgever en medewerker maximaal kan profiteren van alle kennis die Young Group in huis heeft.

Young Group is de sparringpartner die meegroeit door naast de dagelijkse praktijk mee te denken over de toekomst. Met een toekomstgerichte aanpak zetten wij onze expertise in om bedrijfsvoering te optimaliseren. Young Group beschikt over een landelijk netwerk van facilitaire professionals en opdrachtgevers. Young Group heeft zich ten doel gesteld om kennisleider te zijn met specialisme binnen het onderwijs en vastgoed.

Gedrevenheid is een belangrijke pijler in de werving en selectie van medewerkers en in het maatwerk dat Young Group haar opdrachtgevers biedt. Met een hoge mate van pro-activiteit en flexibiliteit maken wij van elk project een succes. Young Group legt de lat dagelijks hoger door zich continu te ontwikkelen op het gebied van innovatie, procesoptimalisatie en kwaliteit.

MVO


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt voor Young Group een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsvoering en bedrijfsstrategie. Naast onze dienstverlening richting klanten, is MVO ook bij onze interne bedrijfsvoering geïntegreerd. Bij alle strategische beslissingen betrekken wij de drie duurzaamheidsfactoren: People, Planet, Profit. Deze vertalen wij concreet naar onze bedrijfsvoering.

 people

People
Young Facility draagt zorg voor de gezondheid van de medewerkers en draagt bij aan die van de opdrachtgevers en hun medewerkers. Wij voeren een sociaal en flexibel personeelsbeleid en werken zoveel mogelijk samen met onze directe omgeving. We benutten kansen om Social Return On Investment (SROI) toe te passen. SROI is erop gericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om te re-integreren.

 planet

Planet
Young Facility investeert in het gebruik van duurzame materialen en middelen voor het behouden van de natuurlijke leefomgeving. Wij investeren in duurzame mobiliteit, zoals elektrisch vervoer en maken gebruik van energiezuinige en milieuverantwoorde kantoorruimten.

 Profit

Profit
Young Facility richt zich op langdurige samenwerking en wil een meerwaarde zijn voor relaties. Groei van ons bedrijf gaat gepaard met stabiliteit. Wij zijn onze relaties graag van dienst bij alle facetten van duurzaam, gezond en maatschappelijk verantwoord ondernemen.Young Facility hecht waarde aan een kwalitatieve en continue dienstverlening en beschikt over NEN4400-1 en ISO 9001:2015 certificering.