over Young Group


Expert in facilitair en huisvesting

Young Group is in 2008 opgericht door Bart de Jong. De jarenlange ervaring met scholengemeenschappen, vastgoed, overheden en kantoren bestaat Young Group uit een hecht team met verschillende expertise gebieden binnen huisvesting en facilitair. 


Dat is onze kracht!

De laatste jaren is Young Group flink gegroeid. Met als resultaat dat we door heel Nederland bij verschillende onderwijsinstellingen, Gemeenten, VvE’s, woningcorporaties en kantoren het facilitair beheer uit handen nemen. Daarnaast adviseren wij dagelijks een groot aantal relaties op facilitair gebied.

Bij Young Group maken wij ons elke dag hard om het hoge serviceniveau vast te houden, en te verbeteren. Met ons jonge. ambitieuze team staan wij open voor ontwikkeling en gaan wij graag uitdagingen aan. We zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om klanten blijvend te verrassen.

Anne Hannie website

Onze waarden

 

Verbindend 

Wij geloven in korte lijnen en vaste contactpersonen. Wij staan voor een hechte community waarin continu ontwikkelen en leren centraal staat.
      

Deskundig

Naast de dagelijkse praktijk denken wij mee over de toekomst van de organisaties van onze opdrachtgevers. Wij geloven in Facilitair Professionals met elke een eigen Facilitair of huisvesting expertise. Ons streven is het zijn van kennisleider op deze gebieden.

          

Gedreven

Young Group is gedreven. Wij staan voor een hoge mate van productiviteit en flexibiliteit. Op deze manier plaatsen wij elke dag de lat een stukje hoger.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt voor Young Group een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsvoering en bedrijfsstrategie. Naast onze dienstverlening richting klanten, is MVO ook bij onze interne bedrijfsvoering geïntegreerd. Bij alle strategische beslissingen betrekken wij de drie duurzaamheidsfactoren: People, Planet, Profit. Deze vertalen wij concreet naar onze bedrijfsvoering.

 people

People
Young Facility draagt zorg voor de gezondheid van de medewerkers en draagt bij aan die van de opdrachtgevers en hun medewerkers. Wij voeren een sociaal en flexibel personeelsbeleid en werken zoveel mogelijk samen met onze directe omgeving. We benutten kansen om Social Return On Investment (SROI) toe te passen. SROI is erop gericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om te re-integreren.

 planet

Planet
Young Facility investeert in het gebruik van duurzame materialen en middelen voor het behouden van de natuurlijke leefomgeving. Wij investeren in duurzame mobiliteit, zoals elektrisch vervoer en maken gebruik van energiezuinige en milieu verantwoorde kantoorruimten.

 Profit

Profit
Young Facility richt zich op langdurige samenwerking en wil een meerwaarde zijn voor relaties. Groei van ons bedrijf gaat gepaard met stabiliteit. Wij zijn onze relaties graag van dienst bij alle facetten van duurzaam, gezond en maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Certificaten 

Young Facility hecht waarde aan een kwalitatieve en continue dienstverlening. Onze certificeren laten zien dat wij dit hanteren, hierop sturen en controleren. Zodat klanten en medewerkers garant staan van een kwalitatieve samenwerking. Wij zijn in het bezit van de certificaten NEN4400-1 en ISO 9001:2015 en VCA*.