Over YG

Young Group is in 2008 opgericht door Bart de Jong en bestaat uit een hecht en ervaren team. Door de jarenlange ervaring met scholengemeenschappen, vastgoed en bedrijven bezit Young Group, met de samenstelling van haar team, verschillende expertise gebieden binnen het facilitaire veld.

De laatste jaren is Young Group flink gegroeid. Met als resultaat dat we door heel Nederland bij verschillende scholengemeenschappen, VvE’s, woningcorporaties en bedrijven het facilitair beheer uit handen nemen. Daarnaast adviseren wij dagelijks een groot aantal relaties op facilitair gebied. 

Young Group weet zich te onderscheiden door flexibel te zijn en goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Een duurzame en prettige samenwerking is het resultaat. Door het leveren van maatwerk en het streven naar vernieuwing blijven wij onze opdrachtgevers trouw in de samenwerking en zien wij kansen voor groei als bedrijf in kwaliteit en omvang.

Young Group maakt zich elke dag hard om het hoge serviceniveau vast te houden, zo niet te verbeteren. Met ons jonge, ambitieuze team zijn we niet bang om te leren en gaan wij graag uitdagingen aan. Wij zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om onze klanten positief te verbazen. Dat is onze kracht!

Kernwaarden


Verbindend
Het verbinden is verweven in de gehele werkwijze van Young Group. Zowel medewerkers als opdrachtgevers kunnen bij Young Group korte lijnen en vaste contactpersonen verwachten. Young Group is hechte community waarin continue ontwikkeling en leren centraal staan, zodat de opdrachtgever maximaal kan profiteren van alle kennis die Young Group in huis heeft. 

Deskundig
Young Group is specialist in de facilitaire markt. Met een toekomstgerichte aanpak voorzien wij opdrachtgevers niet alleen in de vraag, maar zetten wij onze expertise in om mee te denken over de beste manier om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Young Group beschikt over een groot netwerk van facilitaire professionals en opdrachtgevers door heel Nederland. Young Group heeft zichzelf ten doel gesteld om niet de grootste (marktleider) te zijn, maar de beste (kennisleider) met een specialisme binnen het onderwijs en vastgoed.

Gedreven
De gedrevenheid van iedereen die onderdeel is van Young Group ligt ten grondslag aan de kernwaarden verbindend en deskundig. Gedrevenheid is een belangrijke pijler in de werving en selectie van medewerkers en in het maatwerk dat Young Group haar opdrachtgevers biedt. Met een hoge mate van pro-activiteit en flexibiliteit maken wij elk project een succes, waarbij Young Group de lat dagelijks hoger legt door innovatie, procesoptimalisatie en kwaliteit.

MVO


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormt voor Young Group een kernwaarde. Naast onze externe dienstverlening, is MVO ook bij onze interne bedrijfsvoering geïntegreerd. Bij alle strategische beslissingen betrekken wij de drie duurzaamheidsfactoren: People, Planet, Profit. Deze vertalen wij concreet naar onze bedrijfsvoering.

People
Young Facility draagt zorg voor de gezondheid van de medewerkers en draagt bij aan die van de opdrachtgevers en hun medewerkers. Wij voeren een sociaal en flexibel personeelsbeleid en werken zoveel mogelijk samen met onze directe omgeving. We benutten kansen om Social Return On Investment (SROI) toe te passen. SROI is erop gericht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om te re-integreren.

Planet
Young Facility investeert in het gebruik van duurzame materialen en middelen voor het behouden van de natuurlijke leefomgeving. Wij investeren in duurzame mobiliteit, zoals elektrisch vervoer en maken gebruik van energiezuinige en milieuverantwoorde kantoorruimten.

Profit
Young Facility richt zich op langdurige samenwerking en wil een meerwaarde zijn voor relaties. Groei van ons bedrijf gaat gepaard met stabiliteit. Wij zijn onze relaties graag van dienst bij alle facetten van duurzaam, gezond en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Young Facility hecht waarde aan een kwalitatieve en continue dienstverlening en beschikt over NEN4400-1 en ISO 9001:20015 certificering.