School Facility

& dit is wat we doen... als de besten


School Facility biedt met haar no-nonsense mentaliteit specialistische facilitaire dienstverlening voor scholen op het meest integrale vlak in Nederland.

School Facility gaat samenwerking aan met onderwijsinstellingen binnen Kinderopvang, Primair Onderwijs (PO), Voortgezet Onderwijs (VO) en Hoger Onderwijs (HO). Specialist in het optimaliseren en ondersteunen van facility, huisvesting, hospitality en bedrijfsvoering binnen het onderwijs.
School Facility neemt diensten en management uit handen en zodat u zich kan focussen op de kernactiviteit; het onderwijs.

Ga naar DIENSTEN om te zien wat School Facility voor uw school kan betekenen.




School Facility biedt met haar no-nonsense mentaliteit facilitaire dienstverlening op het meest integrale vlak voor scholen

Young Facility biedt met haar no-nonsense mentaliteit facilitaire dienstverlening op het meest integrale vlak in Nederland

Young Event is er voor de productie van uw bedrijfsevenementen en festivals en dit doen wij met een concreet resultaat!

Ben jij onze nieuwe collega?

We hebben 1 openstaande vacatures

Surveillanten Tentamens

Young Group is een facilitair dienstverlener van operationeel tot strategisch niveau met de focus op vastgoed en onderwijs. School Facility is de specialistische tak van Young Group binnen het onderwijs. School Facility gaat samenwerking aan met onderwijsinstellingen binnen Kinderopvang, Primair...

School Facility - Bedrijfsvoering in het onderwijs HO, VO, PO, MBO, KDV


Facilitair Management

School Facility is gespecialiseerd in Facilitair Management en Facilitaire Ondersteuning binnen het Onderwijs, het Primair Onderwijs (PO), Voorgezet Onderwijs (VO) en Hoger Onderwijs (HO) als Universiteiten. Met ons Facilitair Management en Facilitaire Ondersteuning bieden wij ondersteuning aan verschillende scholen in het Facilitair Management. Wij gaan Samenwerking aan op basis van Integraal Facility Management, regiepartnership en Flex Facility Service Management met Interim Management.

Outsourcing
Wij Detacheren/Outsourcen conciërge, Handyman, Receptioniste en beheer van de Conciërgediensten, Receptiediensten, Front Office Diensten, Ontvangstdiensten, Reprodiensten, Schoonmaak en meer. Uiteraard bieden wij Facilitair Management ter Ondersteuning van de Bedrijfsvoering binnen het bedrijfsbureau met Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP) en Onderwijsondersteuning met TOP krachten. 

Randstad Gemeente Amsterdam, Alphen aan den Rijn
School Facility is met haar Facilitair Onderwijs Ondersteuning en Management actief in heel Nederland. Voornamelijk in Gemeenten in de Randstad, zoals, Rotterdam, Delft, Leiden, Utrecht, Amsterdam, Alphen aan de Rijn en meer.

www.younggroup.nl

www.youngfacility.nl

www.youngevent.nl

www.schoolfacility.nl